Online aangifte algemene bestedingsbelasting (ABB)

De Belastingdienst Caribisch Nederland biedt u nu de mogelijkheid om uw aangiften algemene bestedingsbelasting (ABB) online in te dienen. Dit betekent dat u uw aangifte elektronisch via Mijn Belastingdienst Caribisch Nederland kunt indienen.

Hoe werkt het?

Maak een account aan door op de startpagina te klikken op 'Account aanmaken'. U kunt vervolgens na het doorloppen van alle stappen voor het aanmaken van een account, via Mijn Belastingdienst Caribisch Nederland uw aangiften algemene bestedingsbelasting (ABB) online indienen. Mocht u daarnaast ook uw aangiften loonheffing online in willen dienen, dan kan dit eenvoudig via hetzelfde Mijn Belastingdienst Caribisch Nederland account.

Veelgestelde vragen en instructiefilms

De Belastingdienst streeft naar een zo goed mogelijke dienstverlening. Daarom hebben we voor u een overzicht met veelgestelde vragen opgesteld en een aantal instructiefilms gemaakt. De instructiefilms zijn beschikbaar in het Nederlands, Papiamentu, Engels en Spaans. U vindt de instructiefilms hier.

Heeft u andere vragen over de online aangifte algemene bestedingsbelasting?

Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen en wordt deze niet beantwoord in de instructiefilms? Dan kunt u een e-mail sturen naar helpdesk@belastingdienst-cn.nl

De helpdesk op Bonaire is daarnaast telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur. De helpdesk is bereikbaar via +599 715-8545

Wij vertrouwen erop dat wij, met deze nieuwe online aangifteportalen, het gebruikersgemak en onze dienstverlening optimaliseren.