BerichtenboxCN: uw digitale brievenbus voor post van de overheid

Wilt u post van de overheid digitaal ontvangen? Dat kan met de BerichtenboxCN van MijnCN. De BerichtenboxCN is uw persoonlijke brievenbus waarin u post van de overheid digitaal ontvangt. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

Wat is de BerichtenboxCN?

De BerichtenboxCN is uw persoonlijke brievenbus waarin u post van de Belastingdienst en later ook andere overheidsorganisaties kunt ontvangen. Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u automatisch een e-mail. Steeds meer overheidsinstanties zullen zich bij de BerichtenboxCN aansluiten, waardoor u steeds meer post digitaal kunt ontvangen en bewaren.

Voordelen BerichtenboxCN

Waar u ook bent, met de BerichtenboxCN heeft u post van de overheid altijd bij de hand. En als u wilt, ontvangt u automatisch een e-mail als er post voor u is. U logt gemakkelijk in met uw MijnCN.

Activeer in vier stappen uw BerichtenboxCN

Om de BerichtenboxCN te downloaden heeft u een MijnCN account (met eenmalige verificatie), uw CRIB-nummer en een smartphone of tablet nodig. De app is geschikt voor smartphones en tablets Android en IOS, waarbij ook rekening is gehouden met oudere versies van deze systemen.

Heeft u nog geen MijnCN-account? Ga naar www.mijncn.nl om een account aan te maken en te verifiëren.

Stap 1

  • Ga akkoord dat u post van de overheid voortaan digitaal in uw persoonlijke BerichtenboxCN van MijnCN ontvangt.

Stap 2

  • Wilt u een e-mail ontvangen als u nieuwe post in uw BerichtenboxCN heeft ontvangen? Kies dan, ja.

Stap 3

  • Geef uw e-mailadres op. U krijgt voortaan op dit e-mailadres een melding als u nieuwe post in uw BerichtenboxCN heeft ontvangen.

Stap 4

  • Om te controleren of het e-mailadres correct is, ontvangt u een e-mail met een verificatiecode. Vul de code in.

Uw account is nu gemaakt

U kunt direct uw post digitaal ontvangen via de BerichtenboxCN, uw persoonlijke gegevens inzien en uw lopende zaken volgen.

Als u van één of meer overheidsorganisaties géén berichten in uw BerichtenboxCN wilt ontvangen, kunt u dat eenvoudig wijzigen. U ontvangt uw berichten dan gewoon per post.

Q&A’s BerichtenboxCN

Meer informatie?