Uitstel indienen verzamelloonstaat 2022

De uiterste indieningsdatum voor de verzamelloonstaat 2022 was 28 februari 2023. Gezien de vele vragen en verzoeken die de Belastingdienst heeft ontvangen, is er besloten om de indieningsdatum te verlengen. U krijgt daarom automatisch uitstel tot 1 mei 2023.

De 2 Factor Authenticatie

Vanaf 7 november 2022 kunnen bedrijven en organisaties de verzamelloonstaat (VZLS) doen via het platform MijnCN. Omdat een gebruiker met zijn MijnCN account overheidszaken kan ondertekenen, staat veiligheid bij MijnCN hoog in het vaandel. Daarom is het voor iedere gebruiker noodzakelijk om de 2-Factor Authenticatie van zijn/haar MijnCN account te activeren. Als gebruikers al de 2 Factor Authenticatie voor zaken van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) hebben geactiveerd, hoeft dit niet opnieuw gedaante worden om zaken van BelastingdienstCN te doen. Kijk voor meer informatie over het activeren van de 2-Factor Authenticatie van je MijnCN account op www.mijncn.nl/inloggen.

Machtigen

Als u al een gemachtigde heeft voor online aangiften ABB, LH en loonderving (SZW), moet u alsnog iemand apart machtigen voor de verzamelloonstaat.

Kijk voor meer informatie over het indienen van de verzamelloonstaat op: https://www.mijncn.nl/mijncn-diensten/belastingdienst-caribisch-nederland/loonhefffing-verzamelloonstaat

MijnCN: makkelijk, veilig en snel.