MijnCN: het online platform voor overheidsdiensten is sinds 19 januari live

Sinds 19 januari 2021 is MijnCN gelanceerd. MijnCN is het online platform voor overheidsdiensten in Caribisch Nederland. Inwoners en bedrijven kunnen makkelijk, veilig en snel hun zaken online regelen bij de aangesloten diensten.

MijnCN

De Belastingdienst Caribisch Nederland is de eerste dienst op het platform, waarop in eerste instantie de aangiftes Inkomstenbelasting, ABB en Loonheffing (LH)  kunnen worden gedaan. Op termijn wordt het portaal uitgebreid naar meer diensten van de rijksoverheid en lokale overheid. Zodat inwoners van Caribisch Nederland  via één portaal hun zaken met de overheid kunnen regelen.

Makkelijk

Gebruikers kunnen overal inloggen en hun zaken inzien, regelen of wijzigen. Hulp bij het aanmaken van een account is te vinden op:  www.mijncn.nl/aanmaken-activeren  

Veilig

Veiligheid staat bij MijnCN hoog in het vaandel. Gegevens worden daarom op meerdere manieren beveiligd. Bijvoorbeeld ook met de mogelijkheid tot 2-Factor Authenticatie. Hierbij heeft een gebruiker niet één maar twee sleutels nodig om in te loggen op zijn unieke, persoonlijke account.

Snel

Omdat alle gegevens ook direct digitaal binnenkomen worden deze ook sneller verwerkt.

Kortom, MijnCN: makkelijk, veilig en snel. Meer informatie staat op www.mijncn.nl