Belastingdienst Sint Eustatius weer geopend zonder afspraak

Vanaf dinsdag 6 april 2021 is het kantoor van de Belastingdienst op Sint Eustatius, H.M. Queen Beatrixstreet, weer zonder afspraak open voor publiek.

Belastingdienst Sint Eustatius weer geopend zonder afspraak

Klanten kunnen van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 en 13.00 uur, zonder afspraak terecht.

Er mogen maximaal 2 personen per keer naar binnen en een mondkapje is verplicht.

Voor vragen of het fysiek inleveren van stukken kunnen klanten bij de balie terecht. Ook is het mogelijk stukken (ook buiten de openingstijden) in de brievenbus te deponeren, naast de hoofdingang van het Belastingkantoor op Sint Eustatius.  

Om klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn, blijft de Belastingdienst ook bereikbaar via: Balie@belastingdienst-cn.nl

Op dit e-mailadres kan men terecht met alle vragen waarmee men anders bij de balie van de Belastingdienst langs zou gaan, zoals:

  • Vragen over alle aangiftes en aangiftegedrag
  • Aanvragen, zoals:  DIGID, Crib-nummer, Inkomensverklaringen, verklaringen Rechtsbijstand, betalingsregeling, en uitstel van betaling;
  • Wijzigingen, zoals: doorgeven van wijziging van bankrekeningnummer en/of adreswijziging;
  • Alle douanevragen;

De Belastingdienst op Sint Eustatius is ook op werkdagen telefonisch bereikbaar via tel. nummers 318 3325 of 318 3326. Het e-mail adres helpdesk@belastingdienst-cn.nl blijft ook beschikbaar, voor ICT en online vraagstukken voor alle drie de eilanden.