De digitale balie van de Belastingdienst/CN

Sinds 15 september is het kantoor van de Belastingdienst op Bonaire gesloten voor het publiek in verband met een aantal positieve corona gevallen. Vanaf toen tot nu, is de Belastingdienst bereikbaar gebleven via telefoonnummer 715 8585 en het e-mailadres helpdesk@belastingdienst-cn.nl. Omdat men tijdens deze periode fysiek niet bij de balie terecht kon, werd dit e-mail adres overspoeld met vragen waarmee men normaalgesproken bij de balie wordt geholpen.

E-mail

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we vanaf maandag 12 oktober 2020 een nieuw e-mail, naast de helpdesk e-mail:

Balie@belastingdienst-cn.nl

Op dit adres kunt terecht met alle vragen waarmee u bij de balie van de Belastingdienst langs zou gaan, zoals:

  • Vragen over alle aangiftes; 
  • Aanvragen, zoals:  DIGID, Crib nummer, betalingsregeling en uitstel van betaling; 
  • Wijzigingen, zoals: doorgeven van wijziging van bankrekeningnummer en/of adreswijziging;
  • Voor al uw Douanevragen: verklaringen Rechtsbijstand, Inkomensverklaring.
  • Ook kunt u gerust een afspraak maken voor een gratis persoonlijk telefonisch gesprek. De Belastingdienst belt u dan terug.

Het e-mail adres helpdesk@belastingdienst-cn.nl blijft beschikbaar, maar alleen voor ICT en online vraagstukken.

Voor het fysiek inleveren van stukken kunt u op Bonaire deze ook deponeren in de brievenbus naast de hoofdingang van het kantoor van de Belastingdienst.

Op Saba kunt u bij het kantoor van de Belastingdienst terecht, van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 en 14.00 uur.

Op Sint Eustatius, van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 en 14.00 uur, maar alleen op afspraak. Voor een afspraak kunt u bellen met 3183325 of 3183326. Er mogen maximaal 2 personen per keer naar binnen en een mondkapje is vereist.