De Online Verzamelloonstaat sinds 1 juli 2016 beschikbaar.

Belastingdienst Caribisch Nederland heeft in 2012 een online Verzamelloonstaat ontwikkeld. Dit betekent dat werkgevers hun jaarwerk, elektronisch via de website van de Belastingdienst kunnen indienen.

De Belastingdienst streeft naar een zo goed mogelijke dienstverlening.

Hiervoor hebben wij naar de feedback van onze klanten geluisterd en zijn wij tot de conclusie gekomen dat er een verbeterde versie van onze bestaande portal moest komen. Op 1 jui 2016 is het zo ver, dan zullen wij de nieuwe versie van onze portal lanceren. Wij vertrouwen erop dat wij met deze verbeterde portal het gebruiksgemak en onze dienstverlening optimaliseren.

Vragen met betrekking tot de vernieuwde portal of de Verzamelloonstaat kunt u mailen naar e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Mededeling voor werkgevers

Sinds 2012 is er een online Verzamelloonstaat. Dit betekent dat u geacht wordt om uw Verzamelloonstaat elektronisch via de website van de Belastingdienst in te dienen.

Inhoudingsplichtigen ontvangen een brief met een uitnodiging. In deze brief wordt aangegeven dat u verplicht bent om jaarlijks aan de Belastingdienst op te geven wat u in voorgaand jaar betaald heeft aan personen die wel/niet tot u in dienstbetrekking hebben gestaan.

Voor vragen met betrekking tot de Verzamelloonstaat en/of uw persoonlijke inloggegevens kunt u contact opnemen met de Belastingdienst. De Belastingdienst is te bereiken via, telefoon: +599 715 8585 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie voor werkgevers

Direct toegang: http://mijn.belastingdienst-cn.nl (u komt bij het login-scherm)

Handleiding Verzamelloonstaat

Verzamelloonstaat Manual (english)