Belastingdienst Caribisch Nederland heeft een online Verzamelloonstaat ontwikkeld. Dit betekent dat werkgevers hun jaarwerk, elektronisch via de website van de Belastingdienst kunnen indienen.

Vragen met betrekking tot de Verzamelloonstaat kunt u mailen naar e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Mededeling voor werkgevers

Sinds 2012 is er een online Verzamelloonstaat. Dit betekent dat u geacht wordt om uw Verzamelloonstaat elektronisch via de website van de Belastingdienst in te dienen.

Inhoudingsplichtigen ontvangen een brief met een uitnodiging. In deze brief wordt aangegeven dat u verplicht bent om jaarlijks aan de Belastingdienst op te geven wat u in voorgaand jaar betaald heeft aan personen die wel/niet tot u in dienstbetrekking hebben gestaan.

Voor vragen met betrekking tot de Verzamelloonstaat en/of uw persoonlijke inloggegevens kunt u contact opnemen met de Belastingdienst. De Belastingdienst is te bereiken via, telefoon: +599 715 8585 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie voor werkgevers

Direct toegang: http://mijn.belastingdienst-cn.nl (u komt bij het login-scherm)

Handleiding Verzamelloonstaat

Verzamelloonstaat Manual (english)

Meer informatie voor softwareontwikkelaars

Verzamelloonstaat BES gegevensset

Voorstel mogelijke loonadministratie gegevens export

Verzamelloonstaat BES Toelichting gegevens